Terrier Brazileiro

Terrier brazileiro´s forfædre stammer ikke fra Brasilien men der i mod fra Europa. I 1800 tallet og først i 1900 tallet Studeret mange unge brasilianerne i Europa, hovedsagligt i Frankrig og England, Disse Unge mennesker vendte ofte hjem gift og deres Hustruer tog en lille hund af Terrier typen med sig.

De unge brasilianerne og deres familier vendte hjem til de gårde de i sin tid havde forladt og deres små hunde tilpasset sig land livet, hvor de blev krydset med lokale hanner og tæver. På den mådes skabtes en ny race hvis udsende og egenskaber kom til at ligge fast i løbet af nogle generationer. Ved racens oprindelse i Brasilien blev den kaldt for Fox Paulistinha -og blev sener hen officielt navngivet Terrier Brazileiro.

Øvrige data
Oprindelsesland/-område Brasilien
Brugsegenskaber ( Oprindeligt eller nu ) Jagt og vagthund
Forventet levealder 14 år
Pelstype Meget korthåret race og kræver ikke den store pelspleje
Pelsfarve Hvid med sort og brune aftegninger.
Højde 40
Vægt 9 kg
Avls kendte sundhedstegn Ingen kendte sygdomstegn.
Karakteristika /- sind En Terrier Brazileiro er en livlig hund der skal ud og bruge hoved og kroppen hverdag. så man skal tænke over om man har tid og lyst til at motivere den, da den ikke egner sig til blot en lille gå tur 2 gange om dagen. Men når den er fysisk og mentalt motiveret, er det også en hund der meget gerne vil ligge og på skødet af dig, og bare blive nusset
Aktivitet /- motion Kræver meget motion
Kennellinks Der desværre ingen kennellinks til denne race
Specialklub Der desværre ingen specialklub
Andre referencer http://en.wikipedia.org/wiki/Brazilian_Terrier
Har du tilføjelser eller rettelser til teksten, eller ønsker at få dit kennellink med under denne race, så er du velkommen til at indsende dem via kontaktformularen. Angiv "andet" når du indsender.

Hvad er der sket siden sidst...


Unknown column 'created' in 'order clause'