Keeshond - Tysk Spitz

Keeshond er af hollandsk oprindelse, og er en af verdens ældste hunderacer. Den har igennem tiden været brugt som vagthund på gårde overalt i Centraleuropa. Specielt kendt er keeseren i rollen som vagthund på hollandske gårde og flodpramme.

Øvrige data
Oprindelsesland/-område Tyskland
Brugsegenskaber ( Oprindeligt eller nu ) Selskabshund og vagthund.
Forventet levealder 9 år
Pelstype Pelsen består af to hårlag, kort tyk og vatagtig underuld og lang lige yderpels, der står lige ud fra kroppen, og den har en løveagtig manke.
Pelsfarve Grå, sort og cremefarve.
Højde 48
Vægt 20 kg
Avls kendte sundhedstegn Ingen info er p.t. tilgængelig
Karakteristika /- sind At opdrage en keeser kræver en konsekvent og kærlig opdragelse og lidt tålmodighed ved lydighedstræning, da den hellere gør ting efter sin egen afgørelse end på grundlag af en meningsløs kommando. Den er glad for hele familien men har tendens til at knytte sig mest til en person. Den er vagtsom uden at være aggressiv.
Aktivitet /- motion En keeser kræver en middelstor mængde motion. Den har brug for at kunne løbe frit og går gerne lange ture.
Kennellinks www.kees.dk
Specialklub Der desværre ingen specialklub
Andre referencer www.keesdog.com
Har du tilføjelser eller rettelser til teksten, eller ønsker at få dit kennellink med under denne race, så er du velkommen til at indsende dem via kontaktformularen. Angiv "andet" når du indsender.

Hvad er der sket siden sidst...


Unknown column 'created' in 'order clause'