Hunde til salg
Statistik lige nu
Godkendte links: 1231
Ventende links: 3
Låste links: 0
Kategorier ialt: 75
Artikler: 211
Galleri: 10
Update: 22


Artikler
Hjælp din hund til følelsesmæssig balance med naturlige blomsteressenser
Som hundeejer ved du naturligvis, at også hunde har følelser, som de kan lide under. Ligesom os mennesker kan hunden blive trist, usikker, bange og opleve andre tilstande. Det kan der gøres noget ved på en naturlig måde. Bogen Hunde har også følelser – støt din hund med Bach Blomsterremedier (Susanne Løfgren, Forlaget Casu.dk) viser dig, hvordan de 38 homøopatiske blomsterremedier kan bruges både til hunde og deres mennesker.

Bogen har en grundig gennemgang af Bach systemet, der blev fundet af Dr. Edward Bach tilbage i 1929. Han var læge og arbejdede på at finde et naturligt behandlingssystem, som tager udgangspunkt i at skabe i sindet, da følelsesmæssige ubalancer kan føre til fysiske ubalancer. Han udviklede gennem 7 år et komplet system bestående af 38 blomsteressenser og et kombinationsremedie, der kaldes Rescue eller Nødhjælpsremediet.
Essenserne er uden bivirkninger og kan trygt bruges til både dyr og mennesker. De er enkle, naturlige, men også effektive.

Forfatteren har siden 1982 arbejdet med remedierne til mennesker og i de senere år også til dyr. Hun har i bogen samlet erfaringer fra Bachterapeuter vedrørende behandling af hundes følelser og adfærd, og hvordan remedierne kan støtte hundeejeren. Hun understreger, at Bachremedierne ikke kan behandle fysiske lidelser og ikke skal erstatte dyrlægebehandling, men de kan bruges som supplement til al anden behandling. Bogen er skrevet med faglig støtte fra Dyrlæge og Bach dyreterapeut Emmilla Valentin og Hundeadfærdsterapeut/Bach dyreterapeut Glennie Steenberg.

Om bogen:

Den er på 200 sider, trykt på kvalitetspapir, og fyldt med smukke billeder af Bachblomsterne og hunde.

Bogen er opdelt i 5 afsnit.

Afsnit 1: Generelt om Bach Blomsterremedier.

Afsnit 2: Gennemgang af de 38 Bachremedier og Rescue.

Afsnit 3: Liste over de mest almindelige problemer med hunde og hvordan man kan bruge Bachremedier og andet

Afsnit 4: Cases om hunde der har fa°et Bachremedier

Afsnit 5: Link til litteratur, kontakter, kurser m.m.


Nogle eksempler på hvor man kan bruge Bachremedier til hunde (uddrag fra bogen). De nævnte navne er alle Bachremedier.

Agility-træning, hjælp til:

Hvis du kan lide at træne din hund, vil din hund sikkert også elske det. Maske er den rigtig dygtig, bl.a. fordi du er dygtig til at træne den. Men der kan ske det, at den altid laver den samme fejl et bestemt sted på banen.

Hund:

Chestnut Bud kan støtte indlæringen ved, at hunden lærer af sine erfaringer. Men kun hvis den burde kunne, og øvelsen passer til dens størrelse og kapacitet.

Mimulus hvis din hund bliver bange for en bestemt øvelse.

Star of Bethlehem hvis den haft en uheldig oplevelse med en bestemt øvelse.

Larch styrker hundens selvtillid.

Ejer:

Impatiens når du bliver utålmodig med hunden under træningen.

Gentian hvis du bliver modløs og er lige ved at opgive træningen.

Beech hvis du bliver for kritisk over for hundens præstationer.

Vervain hvis en af jer bliver for overivrig.


Fyrværkeri, bange for:

Bachterapeuterne har så mange gode historier om hunde, der tidligere år har været helt paniske, når nytårsfyrværkeriet satte ind. Hunden aner jo ikke, hvad det er, der larmer og lyser så djævelsk, og den får panikangst. Mange har givet hunden beroligende medicin, som har hjulpet, men som har gjort hunden helt "bimmelim". Samme ejere har derefter afprøvet Rescue dråberne og påbegyndt behandlingen, så snart fyrværkeriet begyndte (ofte før nytårsaften) men især på selve nytårsaftensdag/aften. Man kommer 4 dråber Rescue i vandskålen, hver gang der skiftes vand og supplerer gerne med 4 dråber i foderet, for at sikre at hunden får Rescue dråberne. Man kan ikke overdosere, med mindre man giver Rescue, som indeholder ren brandy, direkte i hundens mund, så det gør vi ikke!. Resultaterne er fantastiske og overbevisende. Hundene er faldet til ro, mange har været total ligeglade med larmen og har lagt sig til at sove. Så hvorfor ikke afprøve Rescue næste gang, der er årsskifte?. For at forebygge og behandle på et dybere plan kan man bruge nogle af angstremedierne, læs om disse.

Bogen udgives i starten af oktober 2018 og kan købes i boghandlere eller direkte fra forlaget: https://www.casu.dk/shop/

Om forfatteren

Susanne Løfgren er uddannet sygeplejerske (1978) og zoneterapeut (1983) og har siden 1990 på sin egen skole uddannet zoneterapeuter og Bachterapeuter. Hun er kendt som ekspert i Bachremedier og har skrevet flere andre bøger om emnet. Susanne er Bachterapeut (BFRP) Bach dyreterapeut (BFRAP), godkendt af Bach Centret i England.

Kontakt Susanne Løfgren for yderligere information på mail@casu.dk
Artiklen er lagt online d. 01-10-2018 09:17:23 og sidst opdateret d. 06-09-2021 12:59:12