Statistik lige nu
Godkendte links: 1231
Ventende links: 3
Låste links: 0
Kategorier ialt: 75
Artikler: 211
Galleri: 10
Update: 22


Opdateringer og nyheder
Hundelisten
Vi er gået i gang med et nyt projekt, kaldet Hundelisten, som skal være et simpelt katalog over hunderacer. Vi vil dog gerne prøve at gøre det anderledes, så der også kommer input fra dem der ejer de pågældende hunderacer i kataloget.

Hvis du ønsker at være med, så skriv hvad du og hunden hedder, oplys hvilken hunderace det er (skal være med i listen) og vedhæft et vellignende billede af din hund. Du skal også fortælle hvilken erfaringer du har med den, som kan være alt fra hvordan du foder den, hvor tit du mener den skal luftes og ellers hvordan du oplever det at have den pågældende race i dit hjem. Beskriv det så personligt som muligt.

Du skal sende dit billede og bidrag til mail (@) nethundeguiden.dk (fjern paranteserne). Du medgiver ved indsendelsen, at vi må gøre brug af dit billede og at det må ligge frit her på nethundeguiden. Kildeangivelse bliver dog vist ved alle billeder.

Håber nogle derude er friske på at være med.

Vi tillader op til 3 beskivelser fra hundejere pr. hunderace, samt 3 billeder (1 beskrivelse og 1 billede fra hver). Du vil kunne se i listen, hvilke hunderacer der er åbne og ledige. Når 1 af de 3 beskrivelser bliver aktive ved den pågældende hunderace, vil linket til racen blive åbnet / klikbart.

Forvent nogle tilpasninger og mulige ændringer i koden / opsætningen hen ad vejen. Det er stadig i beta test version. Hvis der evt. ikke tilkommer nogle beskrivelser hen over tid, vil katalogets struktur blive ændret og administreret herfra istedet.