Start Tilmeld link Nyeste sider Top links Artikler (205) Info

Hundens ankomst til dens nye hjem

Hunden skal mulighed for at falde til i sit nye hjem uden straks at blive ladt alene. Hjemkomsten af en ny hund skal derfor planlægges, uanset om det er en hvalp eller en voksen hund. Det er en stor omvæltning for en hund at skifte hjem. I de første dage skal hunden derfor have ro, og der bør ikke komme for mange gæster i hjemmet. Desuden bør du kun gå korte ture med hunden.

Hunden bør ikke lukkes ude fra soveværelset, da den i starten har brug for tryghed og tæt kontakt med dens nye familie. Du skal derfor lade hunden sove i sin kurv ved siden af din seng. Du bør af og til have din hånd nede i kurven hos hunden, så den kan mærke, at du er i nærheden. Hvis hunden skal sove for sig selv, skal du i den første tid sove sammen med hunden i det rum, hvor den skal være.

Hvis du har en hund i forvejen, bør du lade hundene møde hinanden udefor hjemmet. Derved mindsker du risikoen for, at din gamle hund vil reagere aggressivt over for den nye. Når hundene har haft lejlighed til at hilse på og blive trygge ved hinanden, kan du tage hundene med ind i haven og lade dem lege sammen. Mens hundene leger sammen i haven, bør de ikke være i snor. Du skal kun gribe ind, hvis en af hundene er ved at blive trængt op i en krog, eller legen bliver så voldsom, at der er risiko for, at en af hundene vil lide overlast.

Kilde: Dyrenes-Beskyttelse.Linkroulette

Ønsker du allerbedste kvalitet, skulle du prøve Nutra Gold, som er et holistisk foder.

Nutra Nuggets - Danmark

Tilfældige artikler

Guldkur til hunde

Det er ikke mange ti-år siden, at kroniske smerter og kroniske degenerative lidelser hos dyr ikke blev behandlet. Økonomiske forhold, manglende virkning af de midler, der fandtes, og ikke mindst oms

Annonce